Abonnementen bij HaPPPy

Als je kiest voor HaPPPy, wil je natuurlijk ook weten wat het kost. 

Je betaalt € 19,50 voor 20 minuten personal krachttraining op 7 (dure) computergestuurde trainingsapparaten. Er trainen zo'n 1-3 personen tegelijkertijd. Ieder met een eigen trainingsplan.

Door de efficiëntie van de geavanceerde apparaten, train je netto 8x2 = 16 minuten (1 training), je complete core, armen en benen. En dat lukt niet met een half uur personal training in de sportschool voor € 39,50 per keer. 

Kortom, trainen bij HaPPPy is niet alleen de goedkoopste vorm van personal training, maar ook de meeste effectieve!

Maak nu gratis kennis met HaPPPy 

Natuurlijk mag je eerst gratis kennismaken met HaPPPy formule . Meld je aan en wij nemen binnen één werkdag contact met je op. 

HaPPPy in Eelde is dé plek om individueel of samen te sporten. Bij HaPPPy in Eelde ben je verzekerd van de beste begeleiding en de persoonlijke aandacht die nodig is om jou je doelstellingen te laten halen. 

Contact

HaPPPy
Hoofdweg 77
9761 EC Eelde

050 309 03 50
  • 'Ik ben blij met mijn strakkere en fittere lijf!'

    Yvonne uit Eelde
  • Ik ben een stuk energieker en fitter!

    Christina
Yvonne uit Eelde Christina

Om jou zo goed mogelijk te helpen de juiste informatie te vinden, gebruiken we cookies op deze website. Hiermee kunnen we (soms in samenwerking met derden) jouw internetgedrag volgen. Als je verder gaat op deze website, gaan we er vanuit dat je daar akkoord mee bent. Meer weten? Bekijk onze cookiepagina.