Persoonlijke begeleiding bij HaPPPy

HaPPPy is voor iedereen die zich realiseert, dat gerichte spier- en botversterkende activiteiten nodig zijn om strak en gezond te blijven. En voor iedereen die van zichzelf weet dat het zonder persoonlijke begeleiding en een ‘stok achter de deur’ niet lukt om in beweging te komen en te blijven. HaPPPy is er voor ieder die niet van de sportschool houdt of er gewoon geen tijd voor (over) heeft. Of de sportschool heeft geprobeerd, maar de begeleiding miste om tot blijvend resultaat te komen.

HaPPPy biedt je een ideale combinatie om blijvend fitter, strakker en blijer te worden en te blijven:

 • Je traint op de wetenschappelijk bewezen meest efficiënte wijze.
 • Aangepast aan jouw beperkingen/klachten
 • Altijd met persoonlijke begeleiding
 • Met gebruik van de modernste technologie (7 verschillende Milon krachtmachines).
 • In een gekoelde ruimte, in je gewone kleding. Altijd op afspraak.

 

HaPPPy is geschikt voor jong en oud. Een uitkomst als je weinig tijd hebt of te maken hebt met beperkingen of overgewicht. Iedereen kan de HaPPPy challenge aan! 

In 20 minuten fit bij HaPPPy

Diverse wetenschappelijke onderzoeken laten zien dat 1 x 20 minuten per week, in slow motion en met veel weerstand oefenen, de meest effectieve en efficiënte wijze is om fit te worden. 

HaPPPy in Eelde is dé plek om individueel of samen te sporten. Bij HaPPPy in Eelde ben je verzekerd van de beste begeleiding en de persoonlijke aandacht die nodig is om jou je doelstellingen te laten halen. 

Contact

HaPPPy
Hoofdweg 77
9761 EC Eelde

050 309 03 50
 • 'Ik ben blij met mijn strakkere en fittere lijf!'

  Yvonne uit Eelde
 • Ik ben een stuk energieker en fitter!

  Christina
Yvonne uit Eelde Christina

Om jou zo goed mogelijk te helpen de juiste informatie te vinden, gebruiken we cookies op deze website. Hiermee kunnen we (soms in samenwerking met derden) jouw internetgedrag volgen. Als je verder gaat op deze website, gaan we er vanuit dat je daar akkoord mee bent. Meer weten? Bekijk onze cookiepagina.