Sporten hoeft slechts 20 minuten per week

Diverse wetenschappelijke onderzoeken laten zien dat 1 x 20 minuten per week, in slow motion en met veel weerstand oefenen, de meest effectieve en efficiënte wijze van spieropbouw is. Daarnaast is gewoon bewegen essentieel. Wij geven jou daar tips voor. Deze verschillen van persoon tot persoon. Zo kan een wandeling tijdens de lunch voor de een uitkomst bieden, terwijl de ander thuis meer mogelijkheden heeft voor een actievere levensstijl.

  • Sterker en fitter in slechts 20 minuten per week 
  • Train zonder te zweten in je gewone kleding
  • Altijd onder begeleiding van een professionele trainer 

 

Stel niet langer uit, start nu bij HaPPPy.

Zet die 1e stap en meld je aan bij HaPPPy. We nemen binnen 1 werkdag contact met je op voor een persoonlijke kennismaking.

 

HaPPPy in Eelde is dé plek om individueel of samen te sporten. Bij HaPPPy in Eelde ben je verzekerd van de beste begeleiding en de persoonlijke aandacht die nodig is om jou je doelstellingen te laten halen. 

 

Contact

HaPPPy
Hoofdweg 77
9761 EC Eelde

050 309 03 50
  • 'Ik ben blij met mijn strakkere en fittere lijf!'

    Yvonne uit Eelde
  • Ik ben een stuk energieker en fitter!

    Christina
Yvonne uit Eelde Christina

Om jou zo goed mogelijk te helpen de juiste informatie te vinden, gebruiken we cookies op deze website. Hiermee kunnen we (soms in samenwerking met derden) jouw internetgedrag volgen. Als je verder gaat op deze website, gaan we er vanuit dat je daar akkoord mee bent. Meer weten? Bekijk onze cookiepagina.